Dragon Wins er en slot som er fargerik og interessant og det er litt unikt hvordan man har satt det opp. Fordi det finnes faktisk flere ulike drager i sloten og de alle har sine ulike krefter. Det ser nesten ut som et det er en tegneserie for barn slik det er laget, men det er faktisk ganske seriøst med tanke på summene man kan vinne. Sloten er interessant å se på kun for hvordan man har laget den og det hadde jo nesten vært bra nok om sloten i seg selv og dets mekanismer ikke fungerte bra nok.

Men så er jo tilfellet slik at det er en slot som gir deg gode muligheter. Drager er ikke noe veldig uvanlig i slots sånn egentlig. Det er nok av slots som bruker de som symbol eller tema, slik at man bør være kreativ om man først skal velge det som tema. Når det kommer til stykket så føler jeg at man har gjort en god nok jobb her. En liten kritikk å rette i mot den er at det ikke er alltid veldig tydelig hva man har vunnet med, hvilke symbol og slike ting, fordi det er et litt utradisjonelt oppsett på hjulene, og det kan faktisk være litt forvirrende. Om det er noe som ikke plager deg nevneverdig så er det vel ikke noe problem uansett.

Informasjon om Dragon Wins

Dragon Wins er en slot laget av NextGen Gaming og de er definitivt en av de store i bransjen. De vet hva de driver med, og det de lager er som oftest svært bra. Jeg tror ikke Dragon Wins er noe unntak sånn sett, og her har de kommet med en slot som har fem hjul og 40 betalingslinjer. Du kan spille opp til 125 pund per spin, og det er tilgjengelig på alle enheter. Det er så klart mye å gjøre med drager her, og om du er en tilhenger av det legendariske monsteret så kommer du til å ha de gøy her. Men det er uansett verdt å vite at dragene her ikke er store og farlige som man er vant med. I stedet så er de små og søte.

Og det er jo den generelle stilen i hvordan man har laget sloten. Det er fargesterkt og fargerikt og dragene ser søte ut. I tillegg til oppføre seg søte så klart. Hjulene er satt på noen stener og det er litt forskjellige fra hverandre. Rekken på de er 3, 4, 5, 4 og 3, så det betyr at du har faktisk færre posisjoner på sloten for symbol i Dragon Wins enn du vanligvis har. Symbolene er fem ulike edelstener som har ulike farger og i tillegg de fire dragene. De er lilla, grønne, gullfarge og røde. Den røde dragen er den mest verdifulle og gir deg 250 ganger din innsats for fem på en betalingslinje, men det er vel noe som aldri skjer bortimot, svært sjeldent i hvert fall.

Det finnes også et Wild symbol i sloten, og den bytter ut alle andre symbol, utenom Scatteren. 5 av den gir deg 20 ganger din innsats, men det som er interessant er at også Scatteren betaler deg for symbol i rad. Får du fem ganger din innsats så får du faktisk hele 2000 ganger din innsats i sum. Det er noe som jeg aldri har sett før og er i hvert fall svært sjelden.

Funksjoner

Det er en funksjon som heter Dragon Spins og for å sette det i gang så må du fylle dragemåleren. Måten du gjør det på er om du får en vinnende kombinasjon med en av dragene, du finner en måler for vær av dragene ved siden av de. Fyller du de opp får du tre Dragons Spins som alle har sin egen funksjon.

Det ene er med den røde, hvor den røde dragen kommer Stacked på alle hjulene. Gulldragen bytter ut alle andre symbol til gulldager, og den kan også forvandle edelstener til gulldrager. Om du få den grønne dragen så blir alle drager gjort til grønne drager og de tre midterste hjulene blir gjort om til dragehjul. Den lilla dragen gjør også alle drager til grønne drager og som kan utvide seg til å ta over hele hjul.

For å sette i gang gratis spins så behøver du 3 eller flere Scatter symbol. Du får en av to funksjoner. Det ene heter More Wilds og gir deg mellom 10 og 15 gratis spins. Etter hver gratis spin så blir utvalgte symbol gjort om til Wild. Du kan også få flere gratis spins. Det andre heter Wild Reels og gir deg mellom 5 og 10 gratis spins. På vær spin så blir opp til 3 hjul gjort om til Wilds, det er noe som naturligvis kan øke dine muligheter.

Vi anbefaler Dragon Wins høyt og du bør prøve det.