Kort om Kingdom of the Sun: Golden Age

Kingdom of the Sun: Golden Age er levert av spilleverandøren Playson. Den ble utgitt så sent som i februar 2018, og har siden vært på den øvre halvdelen når det kommer til populariteten til spilleautomater. Da den først ble lansert var den en av de 150 mest populære automatene i hele industrien. Siden av det avtatt litt, men den ligger som regel mellom topp 500 og 300. Når vi vet at det er flere tusen spilleautomater er ikke det så verst.

Spilleautomatens RTP er uvisst, men den har i hvert fall fem hjul med tre symboler på hvert av de. I tillegg har automaten 15 forskjellige gevinstlinjer. Det meste du kan vinne på Kingdom of the Sun: Golden Age er 52 500 mynter.

Kingdom of the Sun: Golden Age Symboler og utbetalinger

La oss ta en titt på symbolene på denne spilleautomaten. Vi finner de ofte brukte kortsymbolene i joker, dame, konge og ess i et passende design. Ved siden av disse finner vi en sjakal, en kobra, og en ørn. Deretter følger farao og det som vi regner med er hans kone. Til slutt er det wild og bonussymboler. La oss se på hvor mye de forskjellige symbolene utbetaler.

Ved maks innsats på 105 vil joker og dame gi en utbetaling på akkurat det samme om du får tre slike symboler på en gevinstlinje. Om du får fire slike symboler vil du vinne 175. Skulle du få fem sånne symboler på hjulene vil du vinne 350.

Naturlig nok er det litt høyere gevinster på ess og konge, men gjelder ikke ved tre symboler. For ved tre like symboler vil du bli betalt akkurat det samme som joker og dame, nemlig 105. Ved fire like symboler derimot betaler de 210, og ved fem symboler betaler de 525.

Det blå sjakal symbolet betaler 140 dersom du får tre slike på hjulene. Deretter betaler fire slike symboler 280 mynter, og fem betaler 700 mynter.

Neste symbol er den gule og grønne kobraen. Denne betaler 140 dersom du får tre slike på en gevinstlinje, for deretter å betale 315 om du får fire. Får du fem kobra symboler vil du derimot vinne 770.

Ørnen av gull gir også en utbetaling på 140 ved tre slike symboler på en gevinstlinje. Deretter øker det til 350 ved fire symboler og til slutt til 840 om du skulle være så heldig å få fem symboler på samme gevinstlinje.

Kona til farao gir en gevinst på 175 om du får tre slike symboler. Får du fire slike symboler vinner du 420, mens du kan vinne hele 1225 om du får fem symboler på hjulene.

Farao er det siste vanlige symbolet vi går gjennom. Her kan du vinne 210 om du får tre slike symboler på en gevinstlinje. Deretter øker det til 525 om du får fire symboler, og til hele 1400 om du er så heldig at du får fem slike symboler opp på hjulene.

Til slutt er det wild symbolet. Dette er symbolet det enkelt og greit står ‘wild’ skrevet på. Dette symbolet erstatter hvilket som helst annet symbol (bortsett fra bonussymbolet) og utbetaler 1750 dersom du får fem slike symboler på hjulene.

Husk at bare den høyeste gevinsten per linje blir utbetalt og at spilleautomaten betaler fra venstre til høyre.

Funksjonene til spilleautomaten

Ved siden av wild symbolet er det også et bonussymbol. Dette gjør sånn at det symbolet sprer seg og dukker opp på det første hjulet i hovedspillet og blir der. Alle de symbolene som betaler lite (knekt, dame, konge og ess) vil bli gjort om til bonussymboler dersom de er inntil bonussymbolet.

Kingdom of the Sun: Golden Age har også en funksjon med et solkompass. Denne funksjonen starter når kompasset lander på et av hjulene. Kompasset peker en tilfeldig vei, enten opp, ned, venstre eller høyre etter at hjulene har stoppet å spinne. Dersom det er noen knekt, dame, konge eller ess symboler den veien kompasset peker vil de bli gjort om til ørner, kobraer og sjakaler.

Litt om design

Kingdom of the Sun: Golden Age er en skikkelig spilleautomat fra faraoenes tid i Egypt. Spilleautomaten er fylt med skatter og andre verdifulle gjenstander vi ser for oss at faraoene hadde. I bakgrunnen ser vi mange skatter, et septer, rubiner, diamanter og en vase. På faraoenes tid var Egypt mye mer frodig enn i dag, og derfor kan vi se flere grønne palmer i bakgrunnen. Øverst i høyre hjørne ser vi i tillegg pyramidene.

Selve hjulene, som kanskje er det viktigste designet på en spilleautomat er dekket av attraktive symboler. Selv kortsymbolene joker, dame, konge og ess passer godt inn i temaet med fint design. Deretter må vi virkelig gi ros for meget godt design også for de andre symbolene, både farao, ørnen, kobraen og sjakalen ser veldig bra ut.