Kjapt om Moon Princess

Moon Princess er litt av en spilleautomat. Den er laget av Play’n GO og den handler om tre forskjellige prinsesser. Disse prinsessene er Love, Star og Storm. Automaten er virkelig flott og har et design som viser hvor telentfulle leverandøren er. Alle disse tre prinsessene passer veldig godt til temaet og du kan tydelig se at de er gjennomførte. Symbolene på hjulene ser også bra ut og selve oppsettet i spilleautomaten har Play’n GO gjort litt ekstra fancy. Leverandøren har egentlig et bestemt oppsett der hvor du velger innsats og spinner hjulene, men her har de gjort den litt mer fargerik og kanskje litt mer jentete hvis vi kan si det på den måten.

Moon Princess har 5 hjul og 20 gevinstlinjer, noe som er veldig vanlig for en spilleautomat. Den har plass til 5 symboler i hver av disse hjulene, som til sammen blir 25. Du kan vinne hele 500 000 mynter i denne automaten og denne gevinsten er stor for hvem som helst. Gevinsten blir større jo mer du satser, så derfor vil den alltid være stor i forhold til beløpet. Moon Princess har en utbetalingsprosent på 96% og dette er det spillerne får utbetalt tilbake i gjennomsnitt. I tillegg til alt vi har skrevet om over, så byr automaten også på blant annet free spins og respins.

Gevinster og symboler

Gevinster i Moon Princess kan det bli masse av. Dette kommer så klart ann på hvordan symbolene lander på hjulene. Symbolene du finner i automaten er blant annet disse tre prinsessene, i tillegg til månen, en bjelle, et hjerte, en stjerne og et symbol det er litt vanskelig å se hva er. Den er i alle fall grønn og det ser ut som et stjerneskudd formet i en regnbue inne i den. Alle symbolene har virkelig et flott design, men månen er vel det beste symbolet og det passer også bra i og med at automaten heter Moon Princess. Under ser du utbetalingene:

For 5 symboler av månen betales det 500 kr, 4 symboler betaler 30 kr og 3 symboler 10 kr.

For 5 symboler av Love betales det 100 kr, 4 symboler betaler 10 kr og 3 symboler 3 kr.

For 5 symboler av Star betales det 100 kr, 4 symboler betaler 10 kr og 3 symboler 3 kr.

For 5 symboler av Storm betales det 100 kr, 4 symboler betaler 10 kr og 3 symboler 3 kr.

For 5 symboler av Love, Star og Storm betales det 50 kr, 4 symboler betaler 5 kr og 3 symboler 2 kr.

Godsaker

Godsaker lurte du kanskje litt på hva var, og dette er de tingene som gjør automaten enda bedre og noe alle spillere er glad i. Moon Princess byr på free spins, respins, wilds og funksjoner. Du kan enkelt forstå at denne automaten er definisjonen på godsaker når du leste alle de tingene og når vi i tillegg sier en gang til at automaten kan utbetale 5 000 x innsatsen.

Tilgjengelighet

Det vi mener med tilgjengelighet er blant annet hvor du kan spilleautomaten og hva du kan spille den på. Det er faktisk sånn at ikke alle spill kan bli spilt på hva som helst. Vi håper så klart at automater kan bli spilt på alle enhetene vi har, sånn at vi står fritt til å velge som vi vil. Det som er flott med Moon Princess er at den er tilgjengelig for datamaskinen, nettbrettet og telefonen. Så uansett hvor du skulle ønske å spille denne automaten så kan du det. Du kan sitte hjemme å kose deg eller spille mens du sitter på bussen, eller for eksempel slappe av med nettbrettet å spille i senga. Du velger så klart, men det er flot det kan spilles på alle enhtene.

Play’n GO

Play’n GO er som sagt de som har lagd Moon Princess. Dette er ikke det eneste spillet og noen av de andre titlene de har er blant annet Tower Quest, Gold King, Viking Runecraft og Imperial Opera. Det er mange år siden leverandøren ble grunnlagt og de har massevis av erfaring. At de har massevis av erfaring vises tydelig i flere av spillene deres.

Sammendrag av Moon Princess

Moon Princess er en automat laget av Play’n GO. Dette er en av de største leverandørene og de leverer flotte spill, og dette er bare en av disse. Moon Princess byr på free spins, respins, wilds og funksjoner. Den kan utbetale 5 000 x innsatsen din og den har en utbetalingsprosent på 96%. Automaten har en skikkelig flott design og vi tror de har brukt en god stund på det. Det ser i alle fall veldig gjennomført ut, og uansett om de har brukt lang tid eller ikke, så har sluttproduktet blitt fantastisk. Ikke bare har den alle disse godsakene, men den ser bra ut også.