Det er ikke så veldig ofte at slots bruker tema som er såpass mørke og “ukristne” som det House of Doom er. Det er jo naturligvis en grunn til det, og det er at utviklerne ønsker at folk skal føle seg positive og glade, og de anser sannsynligheten til det er høyere når man lager slots som er fargerike og med glad og rytmisk musikk. Man finner ikke mye av det her. Tvert i mot så har man en enslig kirkeklokke som kimer i bakgrunen og som gir hele sloten en litt skummel og mystisk følelse, som gjør deg glad at det tross alt kun er snakk om en slot.

Dette er en slot med satanistiske undertoner og overtoner egentlig, da den er fylt opp med symbolikk som minner om det, men det som passer seg å si her, er at det er også veldig godt laget, med en grafikk som virkelig gjør en god jobb. Bakgrunnen er en lilla dødskalle liggende foran en kirke, og det er i det hele tatt interessant å se på. Som sagt så finnes det ikke akkurat mange slike slots, så det er gøy å utforske litt, for å si det sånn. Sloten ellers er ganske enkel og oversiktlig, og det er også ganske enkelt å kontrollere hva man skal gjøre, da man kun har et alternativ, hvor mye du skal satse.

Inn i det skumle med House of Doom

Det er Play ‘N Go som har laget denne sloten og det har de gjort med fem hjul og 10 betalingslinjer som er fikserte. Ofte ser man at det er slik at man kan velge, men man har valgt å gå en annen vei her. Du kan spille opp til 100 pund per spin eller 1000 kroner, om det er det du foretrekker å vite. Om du spiller med pund så kan det koste deg litt mer enn om du gjør det med kroner. Det er flere ulike måter å vinne på, og også noen funksjoner som vi skal da se på. Du kan spille på alle enheter og plattformer, noe som er bra.

Visuelt så er det ganske skummelt og det er ikke en slot med de som ikke liker skrekkfilmer. Det er en lilla overtone i fargen, noe som gjør det hele litt mer ubehagelig. Symbolene på sloten er alle laget i en slags goth stil, og du har A, K, Q, J og 10 for de lavere verdiene. Ellers så har du kors med piggtråd på seg, roser i full fyr, pentagram og skallen til en rambukk. Som sagt så er hele sloten ganske uvanlig sånn sett og det er i det minste en interessant opplevelse.

Det er rambukken som gir deg mest, og du får 70 ganger din innsats for fem på en betalingslinje. Den klarsynte kvinnen, som lyser i lyseblått er spillets Wild og får du 2 så får du en liten gevinst. Den erstatter også alle andre symbol utenom de to scatterene. I tillegg til det så får du hele 100 ganger din innsats om du får fem på en betalingslinje. Og i tillegg til alt dette igjen, så blir et hjul valgt ut tilfeldig på vær spin, og om Wild lander på det hjulet, så utvider det seg og gjør hele hjulet til Wild.

Moduser til å vinne

Det ene heter Skull of Abyss Bonus Game, som settes i gang når du får Skull Scatter på hjulene 2, 3 og 4 samtidig. Du får da valget mellom ulike dødskaller som gir deg en pengepris, eller du kan få Doom Spins. Du kan vinne hele 20 ganger din innsats her, som ikke er så dårlig i det hele tatt.

Doom Spins er House of Dooms gratis spins, og det skjer når du for House of Doom symbolet på hjulene 1, 3 og 5 samtidig, og da starter du med 10 gratis spins. House of Doom Scatteren blir også gjort om til House of Doom Wild, slik at du får flere muligheter til å vinne på den måten. Du kan få enda flere gratis spins, om du får House of Doom Scatter symbolet på hjulene 1, 3 og 5 igjen. Og det er faktisk ingen grense på hvor mange ganger du kan få det. I tillegg så blir mellom 2 og 5 hjul valg ut og opplyst, og om det skjer at du får et Wild så blir hele hjulet Wild. Med tanke på at alle fem hjulene kan få det, så kan du tenke deg hvor store gevinster du kan potensielt sett få her.

Det er mye bra med House of Doom og jeg tror de fleste kommer til å like det. Temaet er bra gjennomført og det er profesjonelt laget. Sloten gir deg massevis med bra muligheter til å vinne, så dette er en slot vi anbefaler og som du bør prøve.