Forest Mania er et fantasirikt lite slot som jeg tror de aller fleste kommer til å synes er sjarmerende og gøy. Hvorvidt du kommer til å like det veldig mye eller ei avhenger muligens på hva slags smak du har og hva du vil dine slots skal være, fordi dette er ikke et “voksent” slot sånn sett. Ikke at det behøver å være det akkurat heller, fordi det finnes nok av de. Det er satt i en magisk skog, med utrolige og søte skapninger som lever der inne. Det er svært godt laget grafisk sett, og det er jo noe som en slot på en måte er avhengig av, spesielt en slik slot som forsøker å selge seg selv som en moderne en.

Det er endel som er unikt med Forest Mania, som vi skal komme tilbake til, men når en tenker på hva slags førsteinntrykk man kommer til å få, så tror vi nok at det er positivt. Det ser kanskje ut som en litt komplisert slot, men når du først har forstått litt av hva som foregår, så er det faktisk ganske lett, fordi det er jo begrenset med hva slags ting man kan legge inn, slik at læringskurven ikke er altfor bratt.

Ut på skogtur, aldri sur!

Dette er som sagt en slot lagt i en magisk skog, og det er mange måter å vinne på her, når det er snakk om funksjoner. Det er iSoftBet som har laget denne sloten og de bruker faktisk to hjul, og gir deg 100 betalingslinjer. Du kan spille dette på alle enheter og plattformer, og du kan satse opp til 500 kroner per spin, noe som bør være akseptabelt for de aller fleste spillere. La oss forklare oppsettet litt. Det er som sagt to hjul, og på den venstre siden så har man et som er standard. Det er 5 hjul og fire rader, og under den så står de tre små monstrene i sloten. På den høyre siden så har man et langt større hjul, det er også fem hjul der, men det er hele 12 rader av de. De har ikke så veldig mye med hverandre å gjøre, men det er visse tilfeller. Det er ikke slik at du kommer til å få gevinster hele tiden altså, det funksjonerer som vanlig sånn sett, men det gir en ny vri til spillingen.

Designet er som sagt bra laget og man har gjort en god jobb med å bruke fantasien til å lage et slot som er litt unikt og annerledes i forhold til hva som er laget før. På hjulene så finner man mange ulike symbol, og du har hjerter, edelstener og kroner, blant andre. Det er to symbol som ser ut som noen slags insekter eller romvesener, og de gir deg mest i verdi. Får du fem av den grønne versjonen så får du 200 mynter, mens den brune gir deg 250 mynter.

Måter å vinne på i Forest Mania

Det finnes også et Wild symbol i Forest Mania og det er en enkel og grei W, og den gir deg dessverre ingen gevinster, noe som ikke er så veldig vanlig faktisk. Det den gjør er derimot erstatter alle andre symbol for å hjelpe deg å få vinnende kombinasjoner. Det er et par ting som også kan skje tilfeldig. Det ene er at et symbol kan bli gjort om til Wild, det er tilfeldig utvalgt. Og det er noe som da har effekt på begge hjulene, slik at dine muligheter til å vinne store penger virkelig øker med det. Det som kanskje er enda mer interessant er at også hele hjul kan bli gjort Wild. Det er også noe som skjer tilfeldig, og om et hjul blir gjort Wild på det venstre hjulet, så skjer det samme på det korresponderende hjulet på det høyre hjulet. Opp til tre hjul kan bli gjort om til Wild og får du det så er du garantert store summer.

Det finnes også en gratis spin funksjon i Forest Mania, og det er faktisk noe som også skjer tilfeldig. Det er definitivt ikke vanlig. Du kan få opp til 10 gratis spins, og det er ingen måte å få flere på mens du spiller det. Du kan dog få Wild symbol og Wild hjul i denne funksjonen, og det er faktisk mer sannsynlig i gratis spins enn det er i hovedspillet.

Forest Mania er et godt slot, som tilbyr deg noe litt uvanlig og spesielt. Og det føler vi er noe som bør berømmes, da altfor mange utviklere heller vil være trygge og enkle i det de lager. Det er ikke tilfellet her, og når iSoftBet i tillegg har vært såpass vellykket som de er her, så bør du spille det. Besøk et online casino, og se om dette er noe for deg når du har muligheten.