Kort om King Kong Cash

King Kong Cash er en spilleautomat fra utvikleren Blueprint. Blueprint er en relativt liten spilleautomat utvikler, men de har virkelig gjort det bra med denne automaten. Etter å ha blitt lansert i mai 2015 har King Kong Cash utviklet seg til å bli en av de mest populære spilleautomatene på markedet. Den er faktisk for øyeblikket en av de 40 mest populære automatene, og det sier litt når det finnes flere tusen forskjellige spilleautomater fra en rekke leverandører.

King Kong Cash har en RTP (tilbakebetalingsprosent til spillere) på 95.8%. Den har frem hjul, der tre symboler alltid er synlige på hjulene. Det er 20 gevinstlinjer på automaten og de betaler fra venstre til høyre. Det meste du kan vinne på King Kong Cash er 500 000 mynter, eller 1000 ganger innsatsen.

Ved siden av å ha mange spennende funksjoner som ‘wilds’ og gratis spinn har King Kong Cash også et bonusspill.

Spilleautomaten kan selvfølgelig spilles både på nettbrett, mobil og datamaskin.

King Kong Cash Symboler og utbetalinger

På King Kong Cash finner vi en rekke forskjellige symboler, noen morsomme, og noen som du kjenner igjen fra de aller fleste spilleautomater. Da snakker vi selvfølgelig om kortsymboler som joker, dame, konge og ess. De andre symbolene du kan se på hjulene til King Kong Cash er King Kong selv, et wild symbol, King Kong Cash logoen, en krokodille, en papegøye, tiger og et neshorn. La oss se på hvor mye de ulike symbolene betaler om du skulle velge å spille på denne automaten.

Vi starter selvfølgelig med de symbolene som betaler minst, og så jobber vi oss oppover. Dette er ikke overraskende knekt og dame. Får du tre av disse vil du få utbetalt 4, deretter får du utbetalt 10 dersom du får fire symboler på en gevinstlinje. Til slutt vinner du 50 dersom fem slike symboler kommer opp på hjulene.

Deretter følger konge og ess. Tre slike symboler gir deg en gevinst på 8, deretter gir fire symboler 40 og fem symboler utbetaler 100 mynter.

Neste på lista er krokodillen og papegøyen. Begge disse symbolene betaler akkurat det samme. Men du må selvfølgelig ha tre krokodiller for å få en gevinst. Det hjelper ikke med to papegøyer og to krokodiller. Får du tre av et av disse symbolene på en gevinstlinje vinner du 10, deretter vinner du 60 om du får fire, og om du får fem like symboler på en gevinstlinje vinner du 200.

Så følger vi opp med tigeren og neshornet. Disse gir gevinster på 20 dersom du får tre like på en gevinstlinje, deretter følger en utbetaling på 80 om du skulle få fire symboler, og 300 om du skulle være så heldig å få 5.

King Kong Cash logoen er det symbolet du helst vil ha, bortsett fra spesial symbolene. Her får du en liten trøstepremie på 2 om du får to symboler på hjulene. Deretter følger 40 om du får tre, og 100 om du får fire på en gevinstlinje. TIl slutt kan du vinne 500 om du får fem slike symboler på en gevinstlinje.

Wild symbolet i spilleautomaten er en tønne, samtidig som at det står ‘wild’ på den. Dette symbolet har akkurat de samme utbetalingene som King Kong Cash logoen. I tillegg til dette kan wild symbolet erstatte alle andre symboler for å fullføre vinnende kombinasjoner. Dette symbolet erstatter alt bortsett fra bonus (scatter) symbolet.

Disse gevinstene er ganget med innsatsen på hver linje. Om den for eksempel er 5 kroner er du nødt til å gange gevinsten med 5. Skulle du få fem King Kong Cash logoer på en gevinstlinje vil du dermed vinne 500 x 5 kroner = 2500 kroner. Satser du 10 kroner per linje vil du vinne 5000 kroner osv.

Funksjonene til spilleautomaten

La oss se på noen av funksjonene til King Kong Cash. Får du tre eller flere bonus symboler, altså symbolet der King Kong Cash selv er avbildet med skriften ‘bonus’ på, vil det aktivere bonusspillet. Her kan du vinne én av fem bonuser. Dette er “Barrel Blast”, “King Kong Trail”, “Empire Free Spins”, “Golden King Free Spins” og “Big Monkey Bonus”.

Sammen med dette kan “Sleepy Kong” eller Søvnige Kong aktivere en av fem modifikatorer. Dette er “Banana Cannon Wilds”, “Golden Barrel Super Spin”, “Bonus Boost”, “Kong Respin” og “King Kong Streak”.

Litt om design

Designet i King Kong Cash er fargerikt. I bakgrunnen ser du King Kong selv nede i venstre hjørnet på tronen sin. Nede til høyre er det en skatt, mens bananskall ligger slengt rundt på bakken. Resten av bakgrunnen består av en jungel, og du kan så vidt skimte et hav i bakgrunnen.

Det er ikke bare bakgrunnen til King Kong Cash som er fargerik. Det er definitivt hjulene også. Her får du ess i oransje, konge i rosa, dame i grønt og knekt i rødt. De høyt betalende er spesielt godt laget.