Kjapt om Holmes & the Stolen Stones

Holmes & the Stolen Stones er en automat av Yggdrasil Gaming. Vi har hørt en del om denne automaten i det siste og det er langt ifra noen tvil om at den er populær. Vi kan på en måte si at den har vært og er i rampelyset, og det er en veldig god spilleautomat. Den er ikke akkurat ny, i og med at den ble lansert nærmere i slutten av 2015, men det endrer ikke kvaliteten dens. Holmes & the Stolen Stones har et ganske så kult design og flotte grafikker for øyet.

Holmes & the Stolen Stones har 5 hjul og 20 gevinstlinjer. I hvert av disse hjulene er det plass til tre symboler, som vil si 15 symboler på hjulene totalt hver spinn. Holmes & the Stolen Stones har mange godsaker å by på. Du kan vinne free spins og hele fem forskjellige jackpotter. Automaten har en utbetalingsprosent på 96.8% og du kan vinne 30 000 mynter. Dette skal vi snakke mer om under.

Gevinster og symboler

I Holmes & the Stolen Stones kan du som sagt vinne 30 000 mynter, utenom de fire jackpottene den har så klart. Så den største gevinsten, utenom jackpotter, er på 30 000 mynter og selv om man helst vil ha en jackpott, så er dette en fantastisk gevinst.

Holmes & the Stolen Stones har også en utbetalingsprosent på 96.8%. En utbetalingsprosent er noe som kalles return to player eller return to players. Dette er prosenten som automaten utbetaler tilbake til spillere. En utbetalingsprosent har absolutt alle automater på nett, selv om ikke alle prosentene er synlige.

Holmes & the Stolen Stones har flere symboler. Du kan se to personer. Han ene har briller og han andre røyker en røykpipe. Du kan også se et forstørrelsesglass og en bok. Dette er symbolene som er verdt mest utenom de spennende symbolene som er free spins symbolet og bonus spill symbolet. De fire andre symbolene er spar, hjetter, ruter og kløver.

Utbetalingene i Holmes & the Stolen Stones er slik:

Mannen med en røykpipe: 5 symboler utbetaler 4 000 mynter, 4 symboler utbetaler 250 mynter og 3 symboler utbetaler 70 mynter.

Mannen med brillene: 5 symboler utbetaler 2 000 mynter, 4 symboler utbetaler 225 mynter og 3 symboler utbetaler 60 mynter.

Boka: 5 symboler utbetaler 1 000 mynter, 4 symboler utbetaler 200 mynter og 3 symboler utbetaler 50 mynter.

Forstørrelsesglasset: 5 symboler utbetaler 750 mynter, 4 symboler utbetaler 175 mynter og 3 symboler utbetaler 40 mynter.

Dette er symbolene som utbetaler mest og det er ganske stor forskjell på disse og de som er under.

Spar: 5 symboler utbetaler 200 mynter, 4 symboler utbetaler 70 mynter og 3 symboler utbetaler 25 mynter.

Hjerter: 5 symboler utbetaler 175 mynter, 4 symboler utbetaler 70 mynter og 3 symboler utbetaler 25 mynter.

Ruter: 5 symboler utbetaler 150 mynter, 4 symboler utbetaler 60 mynter og 3 symboler utbetaler 20 mynter.

Kløver: 5 symboler utbetaler 125 mynter, 4 symboler utbetaler 50 mynter og 3 symboler utbetaler 200 mynter.

Godsaker

Når vi tenker på godsaker så mener vi skikkelige godsaker. Dette inkluderer bonus runden, free spins og jackpottene. Du kan vinne free spins og veien inn i bonus runden i hovedspillet. For at free spins skal aktiveres trenger du 3 eller flere symboler til å dukke opp etter en spinn. For at bonus runden skal aktiveres trenger du også 3 eller flere symboler til å dukke opp etter en spinn. Hvis disse dukker opp har du veldig god grunn for å juble fordi her blir det spenning.

3 free spins symboler gir deg 10 free spins.

4 free spins symboler gir deg 10 free spins, men også 1 000 mynter.

5 free spins symboler gir deg 10 free spins, men også 10 000 mynter.

Tenk deg å vinne free spins i tillegg til 10 000 mynter. Det må bli litt av en gevinst.

3 bonus symboler gjør at du kommer inn i bonusspillet.

4 bonus symboler gjør at du kommer inn i bonusspillet, men at du får 1 000 mynter i tillegg.

5 bonus symboler gjør at du kommer inn i bonusspillet, men at du får 10 000 mynter i tillegg.

En jackpot vil vell alle vinne. I for eksempel free spins bonusen kan denne bli vunnet. Hver spinn er det mulig at krystaller dukker opp. Det er fem forskjellige krystaller og fem forskjellige jackpotter. Du trenger fem av den samme krystallen for å vinne jackpotten. Disse samles opp mens free spins pågår, alle dukker ikke opp etter en spinn.

Sammendrag av Holmes & the Stolen Stones

Holmes & the Stolen Stones er en populært spilleautomat fra Yggdrasil Gaming. Den har et bonus spill og free spins. I tillegg til dette kan man også vinne fem jackpotter. Dette er en spilleautomat med et flott tema, fin utbetalingsprosent og en som byr på mye spenning.