Legenden om kong Arthur og hans legendariske riddere er kjent over hele verden. Det er en av de mytene som folk virkelig er nysgjerrige på og lurer på om det er ekte. Det er uansett en svært spennende historie og det er heller ikke rart at man har laget en slot av det egentlig. Ikke at dette er det første forsøket altså. Det er en rekke slots med lignende tema, ikke minst med riddere, men dette er svært bra laget, og det er virkelig verdt å teste altså. Det eneste jeg vil påpeke her i begynnelse som er negativt er at jeg føler man kunne med fordel valgt en bakgrunn som er mer spektakulær. Som det er nå så er det en mystisk skog med lys som kommer fra solen ovenfor. Her kunne man laget en flott by, Camelot, for å virkelig hamre inn kvaliteten. Men det har man ikke gjort.

Det er synd, fordi sloten er veldig fin ellers altså. Det er laget med en realistisk stil og det ser man også på symbolene, slik at det kunne vært helt fantastisk å se på dette her. Musikken er passende eventyraktig for det den skal fungere til, slik at det er jo et ganske komplett slot sånn sett. Det er lett å kontrollere også, da det ikke finnes altfor mye ulike ting å drive med.

Mer informasjon om Mighty Arthur

Dette er en slot som er laget av Quickspin, og de svenske naboene våre vet virkelig hva de driver med. Og de har jo også klart å opparbeide seg et svært godt rykte i industrien, slik at det er verdt å følge med på hva de gjør for noe. Dette er en slot med fem hjul og 20 betalingslinjer. Du kan spille opp til 100 pund per spin, noe er rundt 1000 kroner. Det er tilgjengelig på alle plattformer og enheter da man har optimalisert det for slik bruk. Det er jo basert på legenden om Arthur, og da noen kan argumentere for at det er fantasy, så har man uansett dratt det enda litt lenger med denne sloten. Det er gode muligheter for gevinster her.

Visuelt så ser det altså bra ut, om enn litt skuffende også. Symbolene er kortsymbol med en slags middelaldersk stil. Det er A, K, Q, J og 10, i tillegg til hjelmer, magiske bøker, Kong Arthur selv og en vakker rødhåret kvinne, som muligens er en dronning? Hun er i hvert fall Wilden i sloten, og erstatter alle andre symbol i sloten utenom tre symbol. Det er Bonus Scatter, Arthur Wild og Merlin Wild, så det er faktisk to Wild Mighty Arthur, og det er jo litt gøy. Den rødhårete kvinnen gir deg 7.5 ganger din innsats for fem på en betalingslinje.

Arthur Wild er noe som bare kommer på det midterste hjulet, hjul 3, både i hovedspillet og når du får gratis spins. Det som er gøy med det er at det utvider seg til hjulene ved sidene av seg og gjør også de helt Wild, og det er da så klart noe som garanterer deg en gevinst, og er du litt heldig så kan du faktisk få en veldig stor gevinst også. I tillegg til denne så har man også Merlin Random Wild og det er også noe som skjer i både hovedspillet og i gratis spins. Det fungerer slik at når du får et Merlin symbol på hvilket som helst hjul, så gir det deg mellom 2 og 6 Wilds ekstra som legges da på hjulene på tilfeldige steder. Du kan få de på flere hjul og fylle opp skjermen og få en ganske stor gevinst ut av det også.

Gratis spins i Mighty Arthur

Måten du vinner Gratis Spins i Mighty Arthur er ganske vanlig egentlig. Du gjør det ved å få Bonus Scatter symbolet på hjulene 1, 3 og 5 samtidig, og da får du 10 gratis spins. Du kan dog ikke få flere, noe som er litt skuffende, men er ikke så mye å gjøre med egentlig. Men det som bra her, er at du kan få både Merlin og Arthur Wilds på samme spin. Det betyr at du bokstavelig talt kan fylle opp hele skjermen med Wilds, noe som gir deg en utrolig høy gevinst.

Bonusene i sloten er bra, men det er naturlig nok ikke noe du kommer til å aktivere hele tiden, fordi det er ikke slik det fungerer. Men du kan vinne opp til 621 ganger din innsats på vær spin, slik at det er bra muligheter til å få litt penger. Sloten er bra den, men jeg tror at den kunne vært enda litt bedre, og det er litt synd at man ikke har utnyttet den muligheten. Mighty Arthur som den er nå, er uansett bra nok, så vi anbefaler deg å prøve den selv.