Golden Fish Tank er en av de type slotene du ikke visste du ville spille, men når du ser det, så innser du at joda, det kan være et bra slot det. Du blir satt inn i et slags akvarium som egentlig ser ut som det åpne havet, og selv om det står Fish Tank i tittelen, så minner det ikke så veldig mye det egentlig. Musikken her er avslappende og fin, og den får deg i godt humør når du spiller det. Det er et positivt og fargerikt slot, og på en måte så er det også det man forventer når man spiller slots.

Grafikken er bra laget, men den er også relativt enkel fordi den tilbyr ikke veldig mye av seg selv. Du har noen få animasjoner som ruller av gårde, men det er en ganske vanlig slot på mange måter. Den gir deg gode muligheter til å vinne, og i all hovedsak så er det en ganske behagelig opplevelse også. Kontrollene er ganske enkle å få oversikten på, fordi det er ikke så mye du kan gjøre utenom å bestemme hvor mye du ønsker å satse. Det finnes også noe som heter Golden Bet, som vi skal se litt nærmere på nedenfor.

Informasjon om Golden Fish Tank

Det er Yggdrasil Gaming som har laget denne sloten og de er jo svært populære og vet virkelig hva de driver med. Dette er som sagt et ganske avslappende slot som jeg tror de fleste kommer til å synes er behagelig. Det er mange funksjoner her som du kan vinne penger på og det gjør det litt ekstra gøy å spille. Det er fem hjul og 20 betalingslinjer her og du kan satse opp til 125 euro her. Standarden er 100 euro, men Golden Bet lar deg satse 25 euro ekstra.

Visuelt og alt som hører til der er godt laget, det er også en fin og avslappende lyd i sloten og det hjelper litt med helhetsinntrykket man får her. Hjulene er interessante, fordi man ikke ser de, de er gjennomsiktige så det ser ut som symbolene og fiskene bare på en måte flyter rundt, siden det er vann. Du har kortsymbolene spar, ruter, kløver og hjerter for de lavere verdiene og så har du fire ulike fisker som har ulike farger. Du får også et Wild symbol som erstatter alle andre symbol utenom Gratis Spin symbolet.

Gratis spins i Golden Fish Tank

Du trenger 3 gratis spins symbol for å sette i gang den funksjonen, får du 3 så gir sloten deg gratis spins, får du fire symbol så får du 8 gratis spins. 10 gratis spins får du om du får fem slike symbol, men det er langt i fra noe som skjer veldig ofte. Det er også visse ting som er bedre jo flere gratis spins symbol du får. Om du setter i gang gratis spins med 3 slike symbol så kan du velge mellom 3 av modusene som finnes i sloten. Satt du den i gang med fire så får du også fire valg, og naturligvis fem bonus symbol gir deg fem valg. Dette er ganske bra og interaktivt og gjør at du på en måte har et eget ansvar for hvordan spillingen skal pågå.

Golden Bet, som vi nevnte tidligere, gir deg også et ekstra valg om du har aktivert den når du spiller. Det koster deg litt ekstra, så det er viktig å vite, men det er ikke en altfor høy sum egentlig. Den gir deg som sagt 1 ekstra valg, så om du har fått fem scatter til å sette i gang gratis spins så får du velge alle 6 modusene som spillet tilbyr. Det er noe som så klart garanterer deg ganske store gevinster.

De 6 ulike modusene er som følger. Du kan få lagt til en Wild til hjulene som blir stående på plass gjennom hele spinningen. Du kan forvandle 1 av fiskesymbolene om til en Wild når den lander. Alle dine gevinster du vinner på gratis spins blir økt med en multiplier på ganger 2. Det blir lagt til en eller to wild, tilfeldig plassert på hjulene på vær gratis spin. En av fiskene blir gjort om til et stacked symbol på vær gratis spin. Til slutt så kan du spinne en gang til, som gir deg mellom 2 til 4 gratis spins. Som du sikkert forstår, om du skulle klare å aktivere alle disse samtidig så kommer du til å vinne stort, så det er kanskje noe å satse på?

Golden Fish Tank er en bra slot, og den har mange funksjoner. Den føles kanskje litt ufarlig, men den kan faktisk gi deg veldig mye bra, om du tør å satse litt. Og med tanke på at du spiller slots, så bør du kanskje tørre? Prøv det selv og se om det er for deg.